woensdag 5 december 2012

Leren mediteren [3] - Yogakledij

Bijna vergeten zeggen ; draag gemakkelijke kledij.

Voor mij is het een T met of zonder mouwen, en een joggingbroek. In mijn eerste trainingssessie droeg ik een jeans en zo leerde ik dat dit wat lastig is - al kan mediteren gerust in je gewone kledij. Kousen zonder een gat zijn ook leuk hahah.

Voor Yoga of een lange meditatie voorzie je best een paar stukken die 'speciaal' voor dat moment zijn - het gaat hem ook over leuke omstandigheden scheppen om te gaan zittend, staand, liggend, stappend mediteren.

Mijn vrouw draagt Rituals kleding in huis. Het zit goed, en men heeft er leuke zen-tekstjes aan de binnenkant in staan. Duur hoeft het nog steeds niet.

Zachte en soepele yoga kleding voor iedereen!

yogakleding
Wie wil er geen zachte en soepele yogakledingaan tijdens de yogales?
Toegegeven; natuurlijk kan je best aan yoga doen in je jogging broek. In een spijkerbroek gaat het allemaal wat moeilijk, maar in een losse broek lukt het ook best. Toch doe je aan yoga voor dat momentje voor jezelf. Alleen jij, de oefeningen, je adem en de ontspanning. Gun jezelf dan ook die speciale yogakleding! Zo maak je dat moment voor jezelf compleet.
Of het nou gaat om een yoga broek, een yoga top, een yoga vest, een yoga t-shirt een yoga hipster of een yoga legging, gun jezelf iets zachts en moois.
Yogakleding die helemaal past bij de sfeer van de lessen, de kleuren, de materialen, het comfort, alles afgestemd op je rustige gevoel.
yogakleding
Natuurlijk wil je dan niet de eerste de besteyogakleding. Je gaat voor kwaliteit. In je leven en in je keuze’s. Dus kies je ook voor het merk Rituals. Het merk Rituals zorgt ervoor dat je yoga kleding als gegoten zit en meer…! (de kwaliteit en de kleuren passen helemaal bij mooie yoga kleding
Misschien ken je het al van kwaliteits cosmetica en lichaamsverzorging. hun slogan is: Your body. Your soul. Your rituals.
Ze hebben ook yogakleding die helemaal past bij deze visie. Ze gebruiken natuurlijke uit duurzame bronnen afkomstige ingrediĆ«nten. Het liefst organisch en pure katoen. Handgeplukt, waarbij alleen de rijpe vruchten worden uitgekozen. Hierdoor krijg je de hoogste kwaliteit katoen. De extra lange vezels zorgen voor een groot absorptie vermogen en superzacht katoen.
Wacht niet langer, maak een bewuste keus en breid je moment voor jezelf verder uit. Als je de garderobe kast open doet lacht je yogakleding je al toe en word je al ontspannen.
Namaste
selfcoach Clark Kent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten