donderdag 27 februari 2014

Onderbroek-over-de-broek-man slaat weer toe | Neem jij zijn zwembroek aan ? | Klaagvrij

20 dagen ver in de 21-dagen-klaagvrij-uitdaging (a Complaint free World - Will Bowen).

W Bowen 2 - C Kent 9


Wekelijks zwem ik minstens 1 km. Sinds nieuwjaar mag je niet meer het groot olympisch bad in met een zwemshort. Clark Kent draagt altijd een zwembroek, ook in het zwembad, dus no problemo. 
Veel volk wordt echter teruggestuurd. Ofwel kunnen ze een zwembroek kopen in de zwembroekautomaat !, ofwel krijgen ze hun zwembeurt terugbetaald , maar in het bad mogen ze niet (iets met de kwaliteit van het zwemwater ?).

Bij het verlaten van het zwembad hoorde ik de - overigens vriendelijke - redster aan een ouder Chinees koppel - klaar voor een lekkere plons - uitleggen dat meneer met short niet het zwembad in mocht. Het koppel begreep de taal niet goed , stribbelde niet tegen , zag er teleurgesteld uit.

Ik bood de man mijn zwembroek aan , ik heb altijd een reserve bij (waarom weet ik niet). Ik zou ze deze week wel terugkrijgen als hij ze aan de redster of de kassa af zou geven. Hij zei iets in het Chinees, leek het wel te verstaan.

Vandaag kreeg ik mijn Björn Borg zwembroek terug. Leuk dat het koppeltje toch kon gaan zwemmen.

Toeval wil dat Will Bowen vandaag iets gelijkaardigs blogt. Zouden al die zelfhulpboeken me meer op mijn mentors doen lijken ? Ik vond het leuk om te doen, er is niks beters !

groetjes van zwembroek-over-de-broek-man , coach Clark Kent,

Back on Day 2, again. 

Over the next few days, I'm going to be skiing with old friends. Hopefully, I'll continue to remain Complaint Free. If not, I'll just switch the bracelet.

This morning at the airport, a guy was ahead of me to get a shoe shine when he realized the shine guys only accept cash. He was about to leave when I insisted on paying for his shine.

Man, NOTHING makes you feel better than doing something nice for someone without any expectation of getting anything in return.

Besides, the universe always gives back tenfold.

Do something nice for someone today--it'll make YOU feel happier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten