donderdag 19 december 2013

Frituur Den Hoek keer terug in de Anselmostraat ! ! !

Nog recentelijk voorbij gefietst?
De mannen zijn al aan het bezetten, he! J

ANTWERPEN - Zondagnamiddag  is brand uitgebroken in frituur Den Hoek in de Anselmostraat. (Nieuwsblad 24 september 2013)

een zwarte dag voor uw coach Clark Kent , zijn vaste frituur sinds 1999 , een van de top 10 frituren in groot Antwerpen (volgens Gazet Van Antwerpen) brandde uit. Swiss, Denny en Fuzai hadden in juli 2012 de fakkel overgenomen, met groot succes, en het woord van het jaar 2012 mn. frietchinees alle eer aangedaan. Nu was een frituese letterlijk een fakkel geworden.

Alles zwart, zelfs mascotte frietman
Clark Kent zag de werkelijk zwartgeblakerde Denny en Fuzai ontredderd in hun zwarte frituur staan toen hij voor zijn wekelijkse portie kwam. Alles kapot.

Er leek een hele tijd niets te gebeuren, maar dat was duidelijk stilte voor de storm.
Ze hadden uw coach al laten weten dat ze vaak tegen elkaar zegden
'het is nu X uur, normaal zouden we nu dit en dat in de frituur aan het doen zijn'
'gewoonlijk deden we vandaag onze bestellingen'
'het is nu woensdag, dan komen A & B een spaghetti afhalen'
'waar zouden onze klanten zijn deze middag'

Het koppel Swiss & Denny zette door en na enige planning, komt er actie in de zaak. Ze gingen niet bij de pakken (friet) zitten. Het zijn jonge frisse ondernemers.

Voor zover de bouwaannemers hun woord zullen houden, opent het drietal Den Hoek opnieuw in januari 2014. Het nieuwe horecamateriaal is al besteld, alleen het pand moet af geraken.

Hun klanten zullen wel terugkeren want we ontmoeten elkaar vaak bij een frituur in het centrum van de Stad en praten over wanneer Den Hoek weer open gaat. Goede friet is ver te zoeken.

Vandaag Goed nieuws !
Frituur Den Hoek komt dus terug in het nieuwe jaar ! ! !

Uw coach zal dan naar het woord van het jaar 2013, een selfie maken met de drie frituristen van Den Hoek.
We zien ons terug in de Anselmostraat.

Ik snak naar een fatsoenlijke friet special, of met stoofvleessaus en mayonaise, met een Bicky burger, een mammoet, een servela, grizly, lucifer, boullet met kauwe curry, een curryworst, joppiesaus, tommataise, viandel ..

I 'll be back !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten