woensdag 8 januari 2014

Slow internet Superman | Mister Glass strikes again

Uw coach kan u niet precies zeggen op de hoeveelste dag van zijn uitdaging hij zit vandaag. Mijn tieners


hebben het gepresteerd om op enkele van hun vrije uurtjes méér dan 280 GB te downloaden aan games, films ..en laat me hopen no porn | no way.

Clark Kent kan proberen wat ie wilt, internetprovider heeft onze snelheid gehalveerd | punished !

Hetgeen ik nu schrijf zal u mogelijk pas over enkele jaren bereiken. Ik steek het in een fles en werp het in zee.

Vandaag ben ik niet klaagvrij, internet heeft daar niks mee te maken want mijn kids worden groot en dat ze zulke dingen doen, is een grappig verhaal en hoort bij het leerproces. 

Ook die mevrouw waar ik op wees toen ze met haar gsm voor een camionette door liep bracht me niet aan het klagen. Zij trok een schuldbewust gezicht van 'oeps, wat deed ik nu zeg'

Uw coach kon het niet verdragen dat Mister Glass wéér incheckte in het ziekenhuis i.p.v. naar die belangrijke afspraak te gaan. Herhaling ! Zijn oude moeder, Martha Kent, is de enige die niet ziet hoe ziek dit is , dat zij er geen leven meer door heeft. Ze haast zich 's avonds van het ziekenhuis naar huis om zijn huisdieren voor de webcam te zetten zodat hij met zijn 'kindjes' kan praten. 

Daar kwam ik nu pas achter nadat een familielid me dit vertelde. Het verhaal wordt steeds gekker, en pijnlijker.

Of ik die zogenaamde vuilniswagen (naar David Pollay) kan ontwijken ? Aartsmoeilijk, maar ik doe mijn best. Aan telefoon met Martha Kent blijf ik redelijk, dees weekend gaan we twee dagen grote kuis houden in het huis dat ze al lang had moeten verlaten. Uw coach doet ook zaken-van-zéér-lange-adem en dingen-met-weinig-tot-géén-kans-op-succes hoor. Louis Lane deed het voorstel tot opruimen dus daaraan heb ik steun. 
Vraag blijft wat er weer gaat tussenkomen zodat het weekend opruimen niet door kan gaan, dat zit er altijd in.

Morgen ga ik het hebben over dat perfectie niet het doel is !
Ik wil nu wél 21-dagen-100%-klaag-vrij zijn 
zoals voorgeschreven in de uitdaging met het paarse bandje van Will Bowen (a complaint free world). In een oefenperiode moét je het zo doen
om die lelijke gewoonte (van klagen, van vuilnis oppikken en vuilnis dumpen) te doorbreken.
Blijven proberen, al lukt het niet meteen ..

Maar ik ga je ook vertellen wat realistisch is om een vuilniswagen-vrij-leven te bekomen ..morgen, als mijn internet een beetje meewerkt nu de internetprovider me op dieet gezet heeft. 

groetjes van uw voorlopig wat tragere coach Clark Kent,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten