zaterdag 18 oktober 2014

Uitgedaagd ! | Vierde positieve dag | Clark Kent met een tent vol talentUitdagende Nathalie zal niet content zijn dat uw coach Clark Kent sinds haar uitlokking nog maar één keer blogde over zijn positieve dagen,
hierom een samenvatting want alles valt samen;

Ruige beer , superman zijn totem als oud-scoutsleider,  
Ruig staat voor roekeloos, rumoerig én rustig
Beer staat voor aanpassend , gemoedelijk

had op team-avond , toevallig op de dag van de jeugdbeweging, onverwacht big fun met de teamspelletjes die zijn medewerkers bedachten. Afspraak was om de spellen nuchter te spelen, maar geen nood want door het heerlijk vals spelen werden het hilarische uurtjes. Uw coach kreeg vandaag smsjes over hoe kostelijk iedereen zich had geamuseerd.

Het leverde weer enkele inside jokes op zoals Clark is een vrouw, Hitler verloor de oorlog, en 'totemen' (een onbestaand vunzig afdelingswerkwoord). We bouwen samen aan gedeelde geschiedenis.

Stevige teamprestaties staan op vier poten m.n. 
focus, cohesie, verantwoordelijkheid, zelf. Als coach zie ik er op toe dat er aan elke basispijler even hard gewerkt en gefeest zal worden. Ik was héél content met de inzet van de referentiepersonen teamopbouw (een onbestaande maar superbelangrijke functie).

Ik heb een tent vol talent !

Op deze dag gingen mijn zonen in hun scoutsuniform naar school, net als een van hun leerkrachten (I love a man in uniform, and I love teachers that do it wright !).

Daags voordien bakten wij als stafleden voor alle medewerkers friet met curryworst, keileuk. 
goesting in teambuilding

Twee jonge medewerkers installeerden WhatsApp op mijn smartphone en stalken me, grappig. 
Vandaag op mijn verjaardag ontving ik hopen kaartjes, smsn, posts, wensen, stoeme foto 's.. voor het eerst in jaren van leuke collega 's waarbij ik niet bedacht moet zijn op verborgen twijfelachtige motieven. 

Uitdagende Nathalie mag er van op aan dat ik vier positieve dagen had, ik zal er wel zeven voor haar proberen te bloggen, hou u vast aan de stormtouwen van uw tenten want na de officieel warmste verjaardag in honderd jaar komt orkaan Gonzalo ook een beetje naar hier.

Alle ontmoetingen van de afgelopen dagen doen me besluiten met

Ik heb een tent vol Talent !

Clark Kent besluit met een bewerking van een quote van Ralph Waldo Emmerson 
1 opmerking: